10 min čitanja Tražim.hr: Hrvatski pandan Fiverru i novi dom za freelancere

Tražim.hr: Hrvatski pandan Fiverru i novi dom za freelancere

Ako ste freelancer ili tražite freelancera za neki posao, vjerojatno ste upoznati s popularnom platformom Fiverr. Fiverr je online platforma koje omogućava freelancerima da ponude svoje usluge kupcima širom svijeta. Međutim, iako je Fiverr vrlo popularan i učinkovit, postoje određeni izazovi kada se koristi za poslovanje na hrvatskom tržištu. Zbog toga smo stvorili Trazim.hr - novu freelance platformu namjenjenu našem tržištu.

 

Što je Trazim.hr?

Trazim.hr je online platforma koja omogućava hrvatskim freelancerima da oglašavaju svoje usluge na lokalnom tržištu, bez jezičnih barijera i smanjene konkurencije. Freelanceri mogu kreirati svoj profil, opisati svoje usluge, postaviti cijenu za svoje radove te jednostavno pronaći nove klijente. Kupci, s druge strane, mogu pregledati profile freelancer-a, kontaktirati ih direktno te kupiti uslugu kojue freelancer potom treba obaviti.

 

Zašto koristiti Trazim.hr?

Postoje brojne prednosti korištenja Trazim-a u odnosu na druge freelance platforme. Ovdje su neke od njih:

 

Fokus na domaće tržište

Jedna od glavnih prednosti Trazim-a je fokus na hrvatskom tržištu. Dok druge globalne freelance platforme nude oglašavanje usluga na međunarodnom tržištu, Trazim se fokusira na lokalne klijente i potrebe hrvatskih freelancera. Ovo je posebno korisno za one koji se žele usredotočiti na poslovanje u Hrvatskoj i ne žele se boriti s međunarodnom konkurencijom. Trazim nudi mogućnost oglašavanja usluga na domaćem tržištu, bez jezičnih barijera i smanjene konkurencije.

 

Sigurnost i transparentnost

Trazim pruža sigurnost i transparentnost u procesu plaćanja i izvršavanja posla. Kupci mogu izvršiti plaćanje putem platforme, što ih štiti od bilo kakvih problema s izvršenjem posla. Freelanceri, s druge strane, mogu biti sigurni da će biti plaćeni za svoj rad i da će izvršavanje posla proteći glatko. Osim toga, Trazim nudi opciju praćenja i pregleda napretka projekta kako bi se osigurala potpuna transparentnost.

 

Povećana Vidljivost

Trazim nudi priliku za povećanu vidljivost za freelancere koji nude svoje usluge na platformi. Osim što se oglašavaju na domaćem tržištu, freelanceri mogu iskoristiti prednosti naše marketinške strategije kako bi povećali svoju vidljivost. Trazim se aktivno oglašava i promovira platformu putem društvenih medija, digitalnog marketinga i drugih kanala oglašavanja.

 

Jednostavan i Pristupačan

Trazim je vrlo jednostavan za korištenje, kako za freelancer-e tako i za kupce. Platforma je user-friendly, a registracija i postavljanje profila su besplatni. Trazim također nudi konkurentne cijene za svoje usluge. Uz to, Trazim nudi i PayPal kao opciju plaćanja, što je korisno za one koji se tek upoznaju s freelance poslovanjem.

 

Kako koristiti Trazim.hr?

Kako bi se koristila Trazim.hr, potrebno je registrirati se na platformi. Freelanceri će morati kreirati profil i opisati svoje usluge, te postaviti cijene za svoje radove. Kupci, s druge strane, će se moći prijaviti na platformu i pregledati profile freelancer-a te kontaktirati ih direktno ili kupiti određenu uslugu. Kupac vrši plaćanje putem platforme, a freelancer će izvršiti posao i dostaviti ga kupcu putem iste, Trazim.hr platforme.

 

Zaključak

Trazim.hr je nova freelance platforma koja je stvorena s ciljem olakšavanja poslovanja hrvatskim freelancerima i kupcima te samim time da postane njihov novi dom. Fokus na domaćem tržištu, sigurnost i transparentnost, povećana vidljivost, jednostavnost i pristupačnost su samo neke od prednosti korištenja ove platforme. Ako ste freelancer ili kupac koji traži nekoga tko nudi usluge na hrvatskom tržištu, Trazim.hr može biti pravo mjesto za vas.

Podijeli