sponzori

Postanite Naš Sponzor

Trazim.hr poziva vas da postanete sponzor našeg projekta. Imamo strast prema onome što radimo i tražimo sponzore koji dijele našu viziju i vrijednosti.

Kako Postati?

Postati sponzorom Trazim.hr je jednostavno. Kontaktirajte nas putem info@trazim.hr i rado ćemo vam pružiti više informacija o dostupnim sponzorstvima i prilagoditi ih vašim potrebama.

Kontaktirajte nas
Imate priliku da postanete ključni sponzor na našoj freelance platformi, koja je posvećena podršci i razvoju profesionalaca u našoj regiji. Naša platforma pruža jedinstvenu priliku za kompanije koje žele podržati rast freelance zajednice i istovremeno ostvariti značajne koristi.
  • Ciljano Regionalno Tržište: Naša platforma je usmjerena na [ciljna regija], što znači da imate priliku direktno dosegnuti regionalno tržište. Postajući naš sponzor, vaša kompanija će biti u prilici povezati se s lokalnim freelancerima i potencijalnim klijentima na tom tržištu.
  • Sjajna Vidljivost: Sponzorstvo donosi vidljivost vašeg brenda među freelance profesionalcima i kompanijama u [ciljna regija]. Vaša prisutnost će se očitovati putem posebnih promotivnih aktivnosti, uključujući istaknute oglase, sponzorstva događanja i još mnogo toga.
  • Podrška Freelancerima: Ovo je mjesto gdje se freelanceri razvijaju i ostvaruju svoje profesionalne ciljeve. Vaša podrška će im pomoći da napreduju u svojim karijerama, a time i doprinijeti razvoju [ciljna regija] ekonomske zajednice.
  • Direktna Interakcija s Freelancerima: Postavljanjem partnerstva s nama, otvarate mogućnost za direktnu interakciju s našim freelancerima. Možete organizirati posebne događaje, radionice ili resurse koji će biti od koristi freelancerima.
  • Prilagođene Sponzorske Pogodnosti: Razumijemo da svaki partner ima jedinstvene potrebe i ciljeve. Rado ćemo razgovarati s vama i prilagoditi sponzorske pogodnosti kako bi odgovarale vašim specifičnim zahtjevima.

Hvala što razmatrate mogućnost sponzorstva Trazim.hr

Vaša podrška će nam pomoći u daljnjem razvoju naše platforme i ostvarivanju naših ciljeva.

Molimo vas da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja ili ako želite postati naš sponzor.