O nama Zadnje ažuriranje prije 1 godinu

Trazim.hr je platforma namijenjena za sve one kojima je potrebno obavljanje određenih poslova ili usluga te su u potrazi za stručnim ljudima i profesionalcima koji isto mogu odraditi. Platforma je na jednaki način namijenjena i svim davateljima usluga koji hoće promovirati sebe i svoje vještine ili žele da njihova tvrtka ili obrt budu prepoznatljivi te da lakše dođu do potencijalnih klijenata.

 

Ideja za osnivanje platforme nastala je iz jednostavnog razloga što trenutno na hrvatskom tržištu ne postoji središnje online mjesto na kojem bi na jednostavan i brz način mogli pronaći i ugovoriti odrađivanje usluge ili posla koji su vam potrebni. 

 

Mnogima je poznato kako se u današnje vrijeme teško dolazi do osoba koje su stručne u određenim područjima i znamo koliko zahtjevno može biti da se uopće dođe do njihovog kontakta nakon što ih je netko preporučio. Ide li se samostalno u potragu za stručnjacima koji bi nam trebali odraditi određenu uslugu ili posao, internet je zaista prepun pojedinaca, obrta i tvrtki koje se može naći, no uvijek se važno sjetiti da ovdje ne postoji garancija da će posao biti odrađen na način na koji smo htjeli. Treba također biti svjestan činjenice da se online prijevare nalaze na svakom uglu i da se, nažalost, nerijetko događa da ugovoreni poslovi ne budu odrađeni.

 

Opisana situacija na tržištu uvjerila nas je kako ljudi traže platformu koja će biti jedinstveno mjesto gdje će biti dostupne sve ponude za poslove i usluge. S druge strane, bili smo uvjereni kako ista platforma mora pružiti toliko važnu sigurnost prilikom ugovaranja poslova.

 

Rezultat svega je platforma trazim.hr na kojoj se prema kategorijama tj. branšama mogu naći sve ponude poslova i usluga. Svjesni smo kako su danas najtraženiji poslovi iz područja IT industrije pa je veći dio ponude vezan uz njih, no dostupne su i usluge koje bi u širem smislu spadale u područje administracije, pisanja i prevođenja te pravnog savjetovanja.

 

Tražitelj usluga prilikom dolaska na platformu trazim.hr mora izraditi svoj korisnički račun i nakon toga može slobodno pretraživati profesionalce koji bi mogli odraditi traženi posao. O svakom profesionalcu dobivaju se detaljne informacije, a uz njih dostupni su i razni filteri koji će suziti izbor te olakšati ugovaranje posla ili usluge. 

Pružatelji usluga s platformom trazim.hr dobivaju jedinstvenu mogućnost da potpuno besplatno izdaju oglas s ponudom poslova koje rade. Na taj način će njihove usluge biti bolje vidljive, a potencijalni klijenti lakše će doći do njih.

 

Vjerujemo da je trazim.hr jedinstvena platforma jer pruža sigurnost prilikom ugovaranja poslova. Tražitelj usluge ima garanciju da će se posao odraditi, a pružatelj usluge odmah će naplatiti svoj rad. 

Na platformi trazim.hr usluge se ugovaraju na isti način kao što funkcionira kupnja na web trgovinama. Tražitelj usluge pronalazi pružatelja usluge i odabire ga. Nakon toga tražitelj usluge stavlja odabranu uslugu u svoju košaricu i obavlja njeno plaćanje. Pružatelju usluga plaćena sredstva se odmah prebacuju na račun te on započinje sa svojim radom. 

 

Kako bi cijeli proces u potpunosti bio transparentan, tražitelju usluge posao se odrađuje unutar okvira koje je samostalno zadao te na kraju ima mogućnost ocjenjivanja kvalitete odrađene usluge. 

Trazim.hr je freelance platforma pa je cijeli proces traženja i ugovaranja poslova i usluga jednostavan, brz, efikasan i bez potrebe za kompliciranom papirologijom. Sve se odvija unutar platforme, oglasi i obavljanje poslova su vrlo jasni i transparentni, a na kraju nam je svakako najvažnije da su i tražitelj i pružatelj usluga obostrano zadovoljni. 

 

Živimo u vremenu gdje su potrebe za obavljanjem poslova i usluga sve veće, a sve je teže doći do profesionalaca i stručnjaka koji isto mogu odraditi kvalitetno te unutar zadanih rokova. 

Platforma trazim.hr jedinstvena je u Hrvatskoj jer predstavlja cjelovitu bazu ponude usluga i poslova. Ona jedina omogućuje transparentnost, odabir pružatelja usluga prema vlastitim kriterijima, jednostavnost ugovaranja poslova te njihovo obavljanje sukladno utvrđenim uvjetima.