Milena

Milena Štih

Freelancer Odmah dostupan Offline
  • Član od 16 studenoga 2023

Verifikacije

  • E-mail adresa Verificiran

O meni

Moje ime je Milena.
Supruga sam i majka dvojice sinova a od nedavno i vlasnica obrta putem kojeg pružam usluge virtualne asistencije, pretežito za administrativne i knjigovodstvene poslove. 💻⚖️🖨️

Od uvijek mi je želja raditi samostalno što sam već u jednom predhodnom razdoblju bila i ustvarila. Naime trinaest lijepih godina bila sam vlasnica trgovine mješovite robe, koju sam uspiješno sama vodila od nabave i prodaje robe kao i sve administrativne i knjigovodstvene poslove što se tiču jedne trgovine.

Silom prilika i situacije na tržištu, koja uslijed dolazaka velikih trgovačkih lanaca baš i nije bila naklonjena malim lokalnim dućanima odlučila sam radnju zatvoriti i zaposliti se.
Kako to obično biva kad radiš nešto što te veseli srce te vuće natrag. Moja želja za poduzetništvom i samostalnim radom je ostala i tako evo mene opet još odlučnija i snažnija i sa novim iskustvima.

Vođena željom po pomaganju drugima i fokusu na rješavanje problema odlučila sam ponuditi svoje znanje i vještine.

Kada ste preopterećni količinom knjiženja, obračuna ili kojih drugih administrativnih poslova i kako bi na vrijeme sve bilo odrađeno onda tu nastupam ja.
S punim povjerenjem mi možete delegirati poslove koje ću za vas odraditi savjesno i u dogovorno.
Više

Nedavne usluge

Virtualni asistent
Virtualni asistent
( 0 ) Recenzija
Cijena 20.00 €