Frontend developer - povremeni zadaci laravel php vue

Traži se frontend developer za obavljanje povremenih i konkretnih zadataka vezanih za optimizaciju dizajna, sučelja, HTML/CSS, naglasak na Laravel.

Kao frontend developer, odgovornosti će uključivati sljedeće:

Optimizacija dizajna: Radit ćete na poboljšanju vizualnog aspekta web stranice, osiguravajući da dizajn bude privlačan i korisnički orijentiran. To može uključivati ​​izravnavanje različitih elemenata sučelja, poboljšanje rasporeda i prilagođavanje boja i fontova.

Sučelje: Radit ćete na poboljšanju korisničkog iskustva na web stranici. Ovo može uključivati ​​implementaciju interaktivnih elemenata, animacija, poboljšanje navigacije i prilagođavanje sučelja za bolje korisničko iskustvo.

Informacije o klijentu

Frontend developer - povremeni zadaci laravel php vue
t******3
Podaci o korisniku biti će vidljivi ako vas kontaktira.

Vezane vještine

#web razvoj #frontend

Čuvajte se prijevara

Budite oprezni pri zahtjevima za sigurnosni polog ili komunikaciji izvan platforme. Prijavite sumnjive projekte i kontaktirajte korisničku podršku za pomoć.

Prijedlozi

Pregledajte ponude naših freelancera

Marko Stupar markostupar

0

100.00 € /
7 dana
Poštovani, S obzirom na otvorenu poziciju za frontend developera u Vašoj kompaniji, želim se prijaviti za ovu priliku i podeliti svoj entuzijazam za rad na optimizaciji dizajna i sučelja. Verujem da moje veštine i is... Više

Detalji projekta

Budžet
1.00 € – 400.00 €
Tip budžeta
Fiksno
Ponude
1
Prosječna ponuda
100.00 €
Status
Aktivno
Klikovi
177
Impresije
993
Kreirano
prije 10 mjeseci