Voice over i video izrada

Trenutno sam u potrazi za talentiranom osobom koja bi mogla obaviti voice over za moj zadan scenarij, kao i stvoriti privlačan video koji će ga pratiti.

U ovom projektu, koji je jednokratan po svojoj prirodi, želim postići visoku kvalitetu zvuka i vizualne prezentacije. Scenarij će biti pružen, ali očekujem da osoba koja preuzima ovaj zadatak ima kreativnost i vještine potrebne za donošenje scenarija do života kroz svoj glas i vizualne elemente.

Važno je da osoba ima iskustvo u izvođenju voice overa i kreiranju video sadržaja, te posjeduje tehničku opremu i vještine potrebne za snimanje i uređivanje zvuka i slika.

Nakon što se završi ovaj inicijalni projekt, postoji mogućnost za daljnju suradnju ako se pokaže da smo zadovoljni rezultatima. Otvoren sam za razgovor o budućim projektima i mogućnostima suradnje.

Cilj je stvoriti profesionalni i atraktivan video koji će privući publiku i prenijeti poruku na najbolji mogući način. Ako imate iskustvo, talente i želju za suradnjom na ovom projektu, s nestrpljenjem očekujem vašu ponudu.

Informacije o klijentu

Voice over i video izrada
a******s
Podaci o korisniku biti će vidljivi ako vas kontaktira.

Čuvajte se prijevara

Budite oprezni pri zahtjevima za sigurnosni polog ili komunikaciji izvan platforme. Prijavite sumnjive projekte i kontaktirajte korisničku podršku za pomoć.

Prijedlozi

Pregledajte ponude naših freelancera

Vedran Lukec vedranlukec

0

150.00 € /
15 dana
Bok, ne znam točno o čemu se ovdje radi ali spreman sam napraviti to što se traži. Imam ugodan duboki naratorski glas, a isto tako vješt sam s montiranjem videa i izradom titlova

Detalji projekta

Budžet
1.00 € – 150.00 €
Tip budžeta
Fiksno
Ponude
1
Prosječna ponuda
150.00 €
Status
Aktivno
Klikovi
137
Impresije
899
Kreirano
prije 10 mjeseci