Tražim kvalitetnog ui/ux dizajnera

Trenutno tražim talentiranog i iskusnog UX/UI web dizajnera koji će moju ideju pretvoriti vizualno u kvalitetan produkt. Ako ste kreativni, strastveni i imate izvrsno razumijevanje korisničkog iskustva i dizajna, ovo je prilika za vas!

Jedini zahtjev je dizajniranje moderne, estetski privlačne web stranice (mobile i desktop) koja će omogućiti posjetiteljima jednostavno korištenje.

Molim vas da mi pružite primjere vaših prethodnih radova ili portfelj koji će mi pomoći da procijenim vaše vještine i stil dizajna.

Informacije o klijentu

Tražim kvalitetnog UI/UX dizajnera
i****i
Podaci o korisniku biti će vidljivi ako vas kontaktira.

Čuvajte se prijevara

Budite oprezni pri zahtjevima za sigurnosni polog ili komunikaciji izvan platforme. Prijavite sumnjive projekte i kontaktirajte korisničku podršku za pomoć.

Prijedlozi

Pregledajte ponude naših freelancera

Darija Zdelar darija--zdelar

Croatia (Hrvatska)

|

0

|
Potvrđeni račun
400.00 € /
10 dana
Iskustva u u web dizajnu imam vec vise od 2 godine. Vlasnica sam tvrtke za web dizajn Slavonika j.d.o.o.Moj portofolio mozete pogledati na www.slavonika-va.hr Takoder me mozete kontaktirati za detaljnije informacije ... Više
Stefano StefanoB

Croatia (Hrvatska)

|

0

|
Potvrđeni račun
100.00 € /
3 dana
Bavim se web dizajnom vec 3 godine i savrseno poznajem rad u dosta alata i sustava.Naime ukoliko zelite da napravimo kvalitetan produkt (web stranicu) ili slicno mozete me kontaktirati. Moja ideja je napraviti jedan p... Više

Detalji projekta

Budžet
100.00 € – 400.00 €
Tip budžeta
Fiksno
Ponude
2
Prosječna ponuda
250.00 €
Status
Aktivno
Klikovi
184
Impresije
953
Kreirano
prije 9 mjeseci