Redizajniranje ui/ux za postojeću web aplikaciju

U potrazi smo za stručnjakom koji je sposoban obaviti redizajniranje korisničkog sučelja (UI) i korisničkog iskustva (UX) za postojeću web aplikaciju.

Zadaci UI/UX stručnjaka:

- Analiza postojećeg korisničkog sučelja i identifikacija problema koji negativno utječu na korisničko iskustvo.
- Suradnja s timom razvojnih inženjera i dizajnera kako biste osmislili novi, poboljšani dizajn korisničkog sučelja koji će riješiti identificirane probleme.
- Izrada prototipa novog sučelja kako biste mogli testirati i dobiti povratne informacije od korisnika prije punog implementiranja.
- Osiguravanje dosljednosti dizajna na različitim platformama (računala, mobilni uređaji itd.) kako bi se osiguralo jednostavno korištenje i intuitivnost za sve korisnike.

Informacije o klijentu

Redizajniranje UI/UX za postojeću web aplikaciju
j******n
Podaci o korisniku biti će vidljivi ako vas kontaktira.

Čuvajte se prijevara

Budite oprezni pri zahtjevima za sigurnosni polog ili komunikaciji izvan platforme. Prijavite sumnjive projekte i kontaktirajte korisničku podršku za pomoć.

Prijedlozi

Pregledajte ponude naših freelancera

jelena dodic jelena-dodic

0

110.00 € /
45 dana
Pozdrav, Završila sam UX dizajn na Algebri i zanima me Vaš projekt. Znam raditi sve što ste naveli da tražite. Nudim analizu postojeće stranice, izdvajanje dijelova koje je potrebno redizajnirati ili optimizirati, ide... Više
Marko Stupar markostupar

0

100.00 € /
30 dana
Poštovani, S velikim interesom želim aplicirati za poziciju UI/UX stručnjaka za redizajniranje korisničkog sučelja i korisničkog iskustva postojeće web aplikacije. Kao UI/UX stručnjak, moje odgovornosti uključuju sl... Više
160.00 € /
50 dana
Pozdrav, zainteresirana sam za suradnju na ovom projektu - Analiza postojećeg korisničkog sučelja i identifikacija problema koji negativno utječu na korisničko iskustvo. - Pobljšani dizajn korisničkog sučelja - Izrad... Više

Detalji projekta

Budžet
1.00 € – 250.00 €
Tip budžeta
Fiksno
Ponude
3
Prosječna ponuda
123.33 €
Status
Aktivno
Klikovi
137
Impresije
915
Kreirano
prije 9 mjeseci