Cijena 250.00 €

Dizajniram vizuale, prezentacije, infografike i e-knjige.

manuelabukvic
manuelabukvic

3 dana vrijeme isporuke

Akcije

Izrada profesionalnih i upečatljivih prezentacija i e-knjiga.

✅ Stručnost i iskustvo: S više od 10 godina iskustva rada na prezentacijama i velikim brojem odrađenih, stalnim radom i usavršavanjem, posjedujem potrebnu stručnost u stvaranju vizualno privlačnih i učinkovitih prezentacija.


✅ Ušteda vremena: Izrada dobre prezentacije/e-knjige zahtijeva vrijeme i trud. Angažiranjem profesionalca za tu svrhu, možete uštedjeti vrijeme jer za vrijeme dok ja izrađujem prezentaciju, vama je omogućeno da se usredotočite na druge važne zadatke i odgovornosti.


✅ Profesionalni izgled: Upoznata sam s najnovijim trendovima, koristim najnovije alate i tehnike kako bi prezentacija/vizual/e-konjiga bila što kvalitetnija. Pažljivo biram prikladne fontove, boje, grafike i dizajn kako bi izgledom vizual/prezentacija/e-knjiga bila vizualno privlačna i dosljedna.


✅ Sadržajna pomoć: pružam pomoć u strukturiranju sadržaja prezentacije, u identifikaciji ključnih poruka, organiziranju informacija i izgradnji jasnog i koherentnog toka prezentacije. Formatiram sadržaj za e-knjigu.


✅ Prilagodljivost i fleksibilnost: radim prema potrebama i zahtjevima klijenta. Fleksibilna sam u prilagođavanju dizajna, stila i sadržaja prezentacije/vizuala/e-knjige prema vašim specifičnim zahtjevima i ciljevima.

Trenutačno nema podataka za prikaz
Usluge koje bi vas mogle zanimati

Istražite druge usluge koje smo pažljivo odabrali samo za vas. Možda pronađete nešto što savršeno odgovara vašim potrebama i interesima.