Cijena 350.00 €

Izrada moderne landing web stranice

igorweb
igorweb

1 tjedan vrijeme isporuke

Akcije

Tražite li profesionalno dizajniranu stranicu koja ne samo da izgleda sjajno, nego je i SEO optimizirana za bolje rangiranje na pretraživačima? Specijaliziran sam za izradu visokokvalitetnih stranica koje se ne samo brzo učitavaju i prilagođavaju svim uređajima, već su i intuitivne za krajnje korisnike.


Usluge dizajna stranica uključuju:

  1. SEO-friendly dizajn: Optimiziram svaku stranicu koristeći najbolje prakse SEO-a, uključujući pravilnu upotrebu ključnih riječi, meta opisa, alt tagova i ostalih važnih elemenata koji pomažu u poboljšanju vašeg rangiranja na pretraživačima.
  2. Responzivan dizajn: S responzivnim dizajnom, vaša stranica će izgledati savršeno i funkcionirati besprijekorno na svim uređajima - bilo da se radi o desktopu, tabletu ili mobitelu.
  3. Brzo učitavanje stranice: Razumijem koliko je važno vrijeme učitavanja stranice za korisničko iskustvo i SEO. Zato se fokusiramo na optimizaciju brzine učitavanja na svakoj stranici koju izrađujemo.
  4. User-friendly dizajn: Izrađujemo stranice s korisnikom na umu. Dizajn je intuitivan, lagan za navigaciju i omogućuje korisnicima da lako pronađu informacije koje traže.
  5. Kontakt forma: Integriram prilagođene kontakt forme na vaše odredišne stranice kako bismo olakšali komunikaciju između vas i vaših potencijalnih klijenata.


Ne dopustite da vas konkurencija prestigne. Investirajte u profesionalnu stranicu koja ne samo da izgleda sjajno, nego vam i pomaže da se bolje rangirate na pretraživačima. Kontaktirajte me danas za besplatnu konzultaciju

Usluge koje bi vas mogle zanimati

Istražite druge usluge koje smo pažljivo odabrali samo za vas. Možda pronađete nešto što savršeno odgovara vašim potrebama i interesima.