Učitavanje...

Koristimo kolačiće da Vam omogućimo jednostavno i sigurno korištenje stranice, prikaz prilagođenih oglasa i sadržaja, povezivanje s društvenim mrežama te poboljšanje korisničkog iskustva kroz mjerenje i analizu prometa na stranici.

Cijena 260.00 €

Izrada strategije+vođenje 2 društvene mreže

Agilius
Agilius
0 narudžba(i) u redu čekanja

1 tjedan vrijeme isporuke

0
( 0 recenzija(e) )
Kontakt

Akcije

Pomažem malim tvrtkama i poduzetnicima da izgrade snažnu online prisutnost. Pružam digitalna personalizirana rješenja koja će vam pomoći u privlačenju novih kupaca, povećanju prodaje i izgradnji vaše online prisutnosti. 
Ako tražite partnera koji će vam pomoći u vođenju vaših društvenih mreža i digitalne strategije, javite se i saznajte kako mogu pomoći vašem poslovanju! 

USLUGE:

-Izrada i provedba marketinške strategije koja će povećati vaš online prisutnost i poboljšati vidljivost vašeg poslovanja na društvenim mrežama, pretraživačima i drugim online kanalima.

 

-Upravljanje društvenim mrežama, uključujući kreiranje i objavljivanje sadržaja, interakciju s pratiteljima i praćenje učinkovitosti kampanja.

 

-Analiza i izvješćivanje o učinkovitosti kampanja koje ćemo redovito pružati kako biste bili u toku s učinkovitosti naših marketinških kampanja.