Cijena 10.00 €

Izrađujem profesionalne video sadržaje već od 10€

moderatusjdoo
moderatusjdoo

1 dan vrijeme isporuke

Akcije


Dobrodošli u moj tražim.hr za izradu bilo kakvog videa! Ako vam je potreban profesionalni video sadržaj, bez obzira na vrstu ili temu, ja sam tu da vam pomognem.


Kao iskusni videograf i montažer, stojim vam na raspolaganju za kreiranje visokokvalitetnih video materijala koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Bez obzira trebate li promotivni video za svoj proizvod ili uslugu, video za društvene mreže, edukativni video, videospot ili bilo koji drugi oblik video sadržaja, ja ću vam pružiti profesionalnu uslugu koja će premašiti vaša očekivanja.


Evo što možete očekivati kada angažirate moje usluge:

1. Savjetovanje i planiranje: Prvo ću s vama razgovarati o vašim potrebama i ciljevima kako bih bolje razumio vašu viziju. Također ću vam pružiti stručne savjete o stilu, formatu i trajanju videa kako bismo zajedno stvorili najbolji plan za vaš projekt.


2. Snimanje: Ako želite snimanje scena ili materijala, možete se osloniti na mene. Koristim profesionalnu video opremu kako bih osigurao visokokvalitetne slike i snimke. Bez obzira trebate li unutarnje snimanje, snimanje na terenu ili snimanje intervjuja, posjedujem potrebno znanje i vještine kako bih postigao izvrsne rezultate.


3. Montaža i postprodukcija: Nakon snimanja, prelazim na montažu vašeg videa. Koristim profesionalne softvere za montažu kako bih stvorio glatki tijek, uredio snimke i dodao dodatne elemente kao što su titlovi, prijelazi, efekti i glazba. Sve to činim s ciljem stvaranja atraktivnog i profesionalnog videa koji će osigurati da vaša poruka bude jasno i efektno predstavljena.


4. Revizije: Vaše zadovoljstvo je od iznimne važnosti za mene. Nakon završetka prvog koncepta, pružit ću vam priliku za pregled i davanje povratnih informacija. Ako postoje neke promjene ili prilagodbe koje želite napraviti, slobodno mi ih javite i bit ću više nego sretan da ih uključim kako bi vaš video bio upravo onakav kakav ste zamislili.


5. Dostava konačnog proizvoda: Nakon što ste zadovoljni konačnim videom, dostavit 


ću vam ga u željenom formatu i rezoluciji. Možete očekivati visokokvalitetnu datoteku koju možete koristiti na različitim platformama, uključujući web stranice, društvene mreže, prezentacije i još mnogo toga.


Napomena: Cijena i rokovi dostave mogu varirati ovisno o složenosti projekta i trajanju videa. Molim vas da me kontaktirate prije naručivanja kako bismo razgovarali o vašim specifičnim zahtjevima i dogovorili se o najprikladnijoj cijeni i vremenskom okviru.


Ukoliko vam je potreban bilo kakav video, ne ustručavajte se kontaktirati me. Veselim se suradnji s vama i stvaranju izvanrednog videa koji će zadovoljiti vaše potrebe i ostaviti snažan dojam na vašu publiku.

Trenutačno nema podataka za prikaz
Usluge koje bi vas mogle zanimati

Istražite druge usluge koje smo pažljivo odabrali samo za vas. Možda pronađete nešto što savršeno odgovara vašim potrebama i interesima.