Cijena 50.00 €

Povećajte svoju vidljivost i dosegnite nove klijente na Googleu i Facebooku!

josip-tomic
josip-tomic

1 mjesec vrijeme isporuke

Akcije

Dragi poduzetnici i vlasnici poslovanja,

Jeste li spremni proširiti svoje poslovanje i dosegnuti širu publiku? Mi smo ovdje da vam pomognemo! Nudimo vam usluge oglašavanja na dva najveća digitalna platforma - Googleu i Facebooku.

 

 

Naš stručni tim digitalnih marketinških stručnjaka ima bogato iskustvo u stvaranju uspješnih kampanja oglašavanja koje donose rezultate. S našim uslugama oglašavanja, vaša tvrtka će biti vidljivija nego ikad prije, a vaša poruka će dosegnuti pravu publiku.

 

Evo što možete očekivati od naših usluga oglašavanja:

Google oglašavanje: Iskoristite snagu najpopularnijeg pretraživača na svijetu! Naši stručnjaci će stvoriti relevantne oglase koji će se pojaviti na vrhu Google pretraživanja i u Google Display mreži. 

To će vam omogućiti da dosegnete korisnike koji aktivno traže proizvode ili usluge poput vaših.

  • Facebook oglašavanje: Iskoristite ogromnu bazu korisnika na Facebooku! Naš tim će kreirati ciljane oglase koji će se prikazivati vašoj idealnoj publici. Možemo segmentirati korisnike prema demografskim podacima, interesima, ponašanju i još mnogo toga, kako bismo osigurali da vaša poruka stigne do pravih ljudi.
  • Praćenje i optimizacija: Ne samo da ćemo stvoriti kampanju za vas, već ćemo i kontinuirano pratiti rezultate i optimizirati je za postizanje najboljih rezultata. Naš tim će analizirati podatke, pratiti konverzije i prilagoditi strategiju oglašavanja kako bismo osigurali najveći povrat ulaganja.
  • Povećajte svoju prisutnost na internetu i ostvarite veći broj prodaja! Kontaktirajte nas danas i zatražite besplatnu konzultaciju kako bismo razgovarali o vašim ciljevima oglašavanja. Nudimo prilagođene pakete usluga koji odgovaraju vašim potrebama i budžetu.

Ne čekajte, sada je pravo vrijeme za poduzimanje akcije! Pošaljite nam e-mail na  ili nas nazovite na kako bismo započeli vašu uspješnu kampanju oglašavanja na

Trenutačno nema podataka za prikaz
Usluge koje bi vas mogle zanimati

Istražite druge usluge koje smo pažljivo odabrali samo za vas. Možda pronađete nešto što savršeno odgovara vašim potrebama i interesima.