Učitavanje...

Koristimo kolačiće da Vam omogućimo jednostavno i sigurno korištenje stranice, prikaz prilagođenih oglasa i sadržaja, povezivanje s društvenim mrežama te poboljšanje korisničkog iskustva kroz mjerenje i analizu prometa na stranici.

Cijena 50.00 €

Povećajte svoju vidljivost i dosegnite nove klijente na Googleu i Facebooku!

josip.tomic
josip.tomic
0 narudžba(i) u redu čekanja

1 mjesec vrijeme isporuke

0
( 0 recenzija(e) )
Kontakt

Akcije

Dragi poduzetnici i vlasnici poslovanja,

Jeste li spremni proširiti svoje poslovanje i dosegnuti širu publiku? Mi smo ovdje da vam pomognemo! Nudimo vam usluge oglašavanja na dva najveća digitalna platforma - Googleu i Facebooku.

 

 

Naš stručni tim digitalnih marketinških stručnjaka ima bogato iskustvo u stvaranju uspješnih kampanja oglašavanja koje donose rezultate. S našim uslugama oglašavanja, vaša tvrtka će biti vidljivija nego ikad prije, a vaša poruka će dosegnuti pravu publiku.

 

Evo što možete očekivati od naših usluga oglašavanja:

Google oglašavanje: Iskoristite snagu najpopularnijeg pretraživača na svijetu! Naši stručnjaci će stvoriti relevantne oglase koji će se pojaviti na vrhu Google pretraživanja i u Google Display mreži. 

To će vam omogućiti da dosegnete korisnike koji aktivno traže proizvode ili usluge poput vaših.

  • Facebook oglašavanje: Iskoristite ogromnu bazu korisnika na Facebooku! Naš tim će kreirati ciljane oglase koji će se prikazivati vašoj idealnoj publici. Možemo segmentirati korisnike prema demografskim podacima, interesima, ponašanju i još mnogo toga, kako bismo osigurali da vaša poruka stigne do pravih ljudi.
  • Praćenje i optimizacija: Ne samo da ćemo stvoriti kampanju za vas, već ćemo i kontinuirano pratiti rezultate i optimizirati je za postizanje najboljih rezultata. Naš tim će analizirati podatke, pratiti konverzije i prilagoditi strategiju oglašavanja kako bismo osigurali najveći povrat ulaganja.
  • Povećajte svoju prisutnost na internetu i ostvarite veći broj prodaja! Kontaktirajte nas danas i zatražite besplatnu konzultaciju kako bismo razgovarali o vašim ciljevima oglašavanja. Nudimo prilagođene pakete usluga koji odgovaraju vašim potrebama i budžetu.

Ne čekajte, sada je pravo vrijeme za poduzimanje akcije! Pošaljite nam e-mail na  ili nas nazovite na kako bismo započeli vašu uspješnu kampanju oglašavanja na