Cijena 189.00 €

Profesionalno definiranje koncepta i pisanje teksta za web stranicu - Landing Page

tihomir78
tihomir78

1 tjedan vrijeme isporuke

Akcije

Dobrodošli! Trebate li vrhunski definiranje koncepta i privlačan tekst za vašu web stranicu? Onda ste na pravom mjestu!


Ja sam stručnjak za izradu landing pageova i tekstova koji pretvaraju posjetitelje u kupce. S mojim iskustvom u web dizajnu i copywritingu, pružit ću vam savršenu kombinaciju vizualnog izgleda i privlačnih riječi koja će osigurati da vaša web stranica ostavi snažan dojam na posjetitelje i potakne ih na akciju.


Što dobivate kada me unajmite?

  • Definiranje koncepta: Radim zajedno s vama kako bismo razumjeli vašu ciljanu publiku, poslovne ciljeve i ključne poruke koje želite prenijeti. Na temelju toga, izradit ću strategiju za vašu landing page koja će privući i zadržati pažnju posjetitelja.
  • Pisanje privlačnog teksta: Moje vještine copywritinga osiguravaju da će svaka riječ na vašoj web stranici biti pažljivo odabrana kako bi potaknula akciju. Kreirat ću uvjerljiv tekst koji će posjetitelje informirati, zainteresirati i potaknuti ih da poduzmu željenu radnju, bilo da je to kupnja, prijava na newsletter ili kontaktiranje vas.
  • Optimizacija za tražilice: S obzirom na važnost SEO-a za uspjeh web stranice, osigurat ću da se ključne riječi i fraze strategijski implementiraju u tekst kako bi se poboljšala vidljivost vaše stranice na tražilicama.
  • Revizije i prilagodbe: Vaše zadovoljstvo je moj prioritet. Nakon što vam dostavim prvi koncept, bit ću otvoren za vaše povratne informacije i prilagodbe kako bih osigurao da je konačni proizvod upravo onakav kakav ste zamislili.


Napomena: Molim vas da me kontaktirate prije nego što naručite kako bismo raspravili sve pojedinosti i dogovorili se o cijeni, ovisno o opsegu projekta.Trenutačno nema podataka za prikaz
Usluge koje bi vas mogle zanimati

Istražite druge usluge koje smo pažljivo odabrali samo za vas. Možda pronađete nešto što savršeno odgovara vašim potrebama i interesima.