Cijena 110.00 €

Profesionalno lektoriranje vašeg teksta na hrvatskom jeziku

sonja-k98
sonja-k98

1 tjedan vrijeme isporuke

Akcije

Imate li tekst na hrvatskom jeziku koji treba biti savršeno lektoriran? Ne brinite, tu sam da vam pomognem!

Kao stručnjak za jezik i iskusni lektor, pružam profesionalno lektoriranje tekstova na hrvatskom jeziku. Bilo da je riječ o eseju, članku, blogu, poslovnom materijalu ili nečem drugom, moje usluge će osigurati da vaš tekst bude besprijekoran i gramatički ispravan.


Što dobivate kada me unajmite?

  1. Temeljito lektoriranje: Pregledat ću vaš tekst kako bih ispravio sve gramatičke, pravopisne i interpunkcijske greške. Također ću provjeriti konzistentnost stila i terminologije te osigurati da je tekst razumljiv i tečan.
  2. Korekcija pogrešaka: Svaka greška, bilo da je to slovna pogreška, neispravna interpunkcija ili pogrešno korištenje gramatičkih pravila, bit će ispravljena kako bi se osigurala visoka kvaliteta vašeg teksta.
  3. Prijedlozi poboljšanja: Osim korekcija, pružit ću vam prijedloge poboljšanja na stilističkoj razini, kako biste dobili tekst koji je izražajan, dobro strukturiran i privlačan čitateljima.
  4. Brza dostava: Razumijem da vam je važno da vaš tekst bude gotov u dogovorenom roku. Stoga ću se potruditi da vam tekst bude vraćen u najkraćem mogućem roku, bez kompromisa na kvaliteti.


Kvalitetan tekst je ključan za stvaranje profesionalnog dojma. Uložite u lektoriranje svog teksta i osigurajte njegovu besprijekornost!


Napomena: Molim vas da me kontaktirate prije naručivanja kako bismo razgovarali o detaljima projekta i dogovorili se o cijeni, ovisno o opsegu posla.

Usluge koje bi vas mogle zanimati

Istražite druge usluge koje smo pažljivo odabrali samo za vas. Možda pronađete nešto što savršeno odgovara vašim potrebama i interesima.