Cijena 50.00 €

Upravljanje društvenim mrežama - social media manager

katarina
katarina

1 mjesec vrijeme isporuke

Akcije

Imam 2+ godine iskustva u vođenju društvenih mreža za različite klijente. Upoznata sam s radom i vođenjem profila na društvenim mrežama kao što su facebook i instagram. 


Budite primijećeni na društvenim mrežama uz moju uslugu upravljanja društvenim mrežama! Kao social media manager, pomoći ću vam da povećate vidljivost, angažman i broj pratitelja na vašim društvenim profilima. Kroz strategije prilagođene vašoj ciljnoj publici i tržištu, zajedno ćemo ostvariti marketinške ciljeve i izgraditi snažnu prisutnost na društvenim mrežama.


  • Poboljšana prisutnost na društvenim mrežama: Kroz istraživanje ciljne publike i prilagođene strategije, vaši društveni profili će dobiti novu energiju. Povećat ću vidljivost vašeg brenda i privući kvalitetne pratitelje koji će se angažirati s vašim sadržajem.
  • Kreativan i relevantan sadržaj: Kao dio usluge, stvorit ću privlačan sadržaj koji će očarati vašu publiku. Od kreiranja objava, grafika, fotografija do videa - pružit ću vam unikatne materijale koji će odražavati vašu marku i potaknuti korisnike na interakciju.
  • Praćenje i analitika rezultata: Nećete ostati u mraku kada je u pitanju uspjeh vaše strategije na društvenim mrežama. Redovito ću pratiti angažman, analizirati rezultate i pružiti vam detaljne izvještaje o uspjehu kampanja. Na taj način ćemo moći prilagoditi strategiju kako bismo postigli još bolje rezultate.


Posao obavljam na mjesećnoj bazi - mjesec dana upravljanja društvenim mrežama.

Usluge koje bi vas mogle zanimati

Istražite druge usluge koje smo pažljivo odabrali samo za vas. Možda pronađete nešto što savršeno odgovara vašim potrebama i interesima.