Cijena 100.00 €

Web dizajn za vaše poslovanje

karmelaa
karmelaa

1 tjedan vrijeme isporuke

Akcije

Kao freelancer specijaliziran za web dizajn, nudim uslugu izrade web stranica koje su vizualno privlačne, funkcionalne i prilagođene vašem poslovanju. Koristim kreativan pristup kako bih stvorila web dizajn koji odražava identitet vaše marke, privlači korisnike i potiče konverzije. Moje usluge uključuju izradu suvremenog dizajna, prilagodbu na različite platforme i optimizaciju za bolju vidljivost na tražilicama.


Profesionalan izgled: Kroz pažljivo planiranje i kreativni dizajn, stvorit ću web stranicu koja će imati profesionalan i privlačan izgled. Kombinirat ću estetski privlačne elemente, usklađene boje, pravilan raspored sadržaja i intuitivnu navigaciju kako bih stvorio dojmljivu i modernu web stranicu.


Prilagođeno vašem poslovanju: Razumijevajući specifičnosti vašeg poslovanja, prilagodit ću web dizajn tako da odražava vašu brand osobnost, vrijednosti i ciljeve. Uzimam u obzir vašu ciljanu publiku kako bih stvorila dizajn koji će privući i angažirati vaše potencijalne korisnike.


Odzivni dizajn: Izradit ću web stranicu koja će se prilagoditi različitim veličinama zaslona, bilo da se radi o desktop računalima, tabletima ili mobilnim uređajima. Odzivni dizajn osigurava konzistentno korisničko iskustvo bez obzira na uređaj koji se koristi za pregledavanje web stranice.


Optimizacija za tražilice: U procesu izrade web stranice primjenjivat ću SEO principe kako bih osigurala da je vaša web stranica optimizirana za bolju vidljivost na tražilicama. To uključuje pravilnu strukturu sadržaja, relevantne meta oznake, brzo učitavanje stranica i druge tehnike koje će poboljšati vašu poziciju na tražilicama.


Poboljšanje korisničkog angažmana: Kroz dobar dizajn, intuitivno korisničko sučelje i atraktivne vizuale, potaknut ću korisnike da duže vrijeme provode na vašoj web stranici, istražuju sadržaj i poduzimaju željene akcije poput kontaktiranja ili kupovine.


Trenutačno nema podataka za prikaz
Usluge koje bi vas mogle zanimati

Istražite druge usluge koje smo pažljivo odabrali samo za vas. Možda pronađete nešto što savršeno odgovara vašim potrebama i interesima.