Cijena 90.00 €

Napravit ću video za vaš youtube, facebook ili instagram

milos99
milos99

3 dana vrijeme isporuke

Akcije

Napravit ću video za vaš YouTube, Facebook ili Instagram. Bez obzira jeste li tvrtka, influencer ili pojedinac koji želi privući pažnju publike, pružit ću vam profesionalnu podršku u stvaranju visokokvalitetnog videa koji će se istaknuti na društvenim mrežama.

Benefiti usluge:

  1. Kreativnost i profesionalnost: Kao stručnjak za video produkciju, donijet ću kreativne ideje i stručnost u izradu vašeg videa. Kroz upotrebu profesionalne opreme i naprednih tehnika snimanja, osigurat ću da vaš video bude vizualno privlačan i profesionalan.
  2. Prilagođenost platformama društvenih mreža: Različite društvene mreže zahtijevaju različite formate, trajanje i stilove videa. Uzimajući to u obzir, prilagodit ću vaš video za svaku platformu kako biste postigli najbolje rezultate i angažman publike.
  3. Povećanje angažmana publike: Snažan video sadržaj može privući više gledatelja, generirati veći broj pregleda i povećati angažman vaše publike. Moje usluge će vam pomoći da stvorite zanimljiv video koji će zadržati pažnju publike i potaknuti ih na interakciju s vašim sadržajem.


Napomena: Kao stručnjak za video produkciju, fokusiram se na stvaranje visokokvalitetnih videa. Ne pružam usluge promocije ili upravljanja društvenim mrežama.

  • osnovni paket je video do 5min duljine

Trenutačno nema podataka za prikaz
Usluge koje bi vas mogle zanimati

Istražite druge usluge koje smo pažljivo odabrali samo za vas. Možda pronađete nešto što savršeno odgovara vašim potrebama i interesima.