Cijena 10.00 €

Izrađujem profesionalne video recenzije Vaših proizvoda

moderatusjdoo
moderatusjdoo

2 dana vrijeme isporuke

Akcije

 Poštovani,


Predmet: Prijedlog za uspostavljanje poslovne suradnje za recenziranje proizvoda s web shopova i objavljivanje recenzija na Youtube kanalu.


S velikim zadovoljstvom Vam dostavljamo ovaj prijedlog za uspostavljanje poslovne suradnje u svrhu recenziranja proizvoda s web shopova. Naša tvrtka posvećena je pružanju objektivnih i kvalitetnih recenzija kako bismo pomogli Vašoj ciljanoj publici donositi informirane odluke pri online kupovini.


Prednosti suradnje s našom tvrtkom:


1. Stručno znanje: Naš tim se sastoji od iskusnih recenzenata s vještinama u području snimanja i uređivanja videa, pružajući Vam visokokvalitetne recenzije proizvoda.

2. Povećanje prodaje: Pomoći ćemo Vam povećati prodaju putem vašeg web shopa pružanjem detaljnih i informativnih recenzija koje će potencijalnim kupcima pomoći da donesu informirane odluke.


3. Povećanje povjerenja kupaca: Kroz naše recenzije, pomažemo izgraditi povjerenje kupaca u Vašu marku, pružajući objektivne informacije o kvaliteti proizvoda i korisničkom iskustvu.


4. Doseg ciljane publike: Naša tvrtka ima doseg ciljane publike koja aktivno pretražuje web shopove i traži informacije o proizvodima. Time ćemo Vam omogućiti bolje ciljanje i povećanje svijesti o vašim proizvodima.

5. Prilagodljivost: Naša tvrtka prilagođava se Vašim specifičnim potrebama i zahtjevima te Vam pruža personalizirane i relevantne recenzije.Prijedlog suradnje:


1. Pregledavanje proizvoda: Naš tim će pregledati odabrane proizvode s Vašeg web shopa. To će uključivati detaljno testiranje, snimanje visokokvalitetnih videa i pružanje objektivnih recenzija o svakom proizvodu.


2. Izrada video sadržaja: Naša tvrtka će snimiti profesionalne video recenzije proizvoda, koristeći se tehničkim vještinama snimanja, uređivanja i montaže. Osigurat ćemo da Vaši proizvodi budu predstavljeni na najbolji mogući način.


3. Objavljivanje na YouTubeu: Video recenzije će se objavljivati na našem YouTube kanalu "Recenzije Web Shop Proizvoda". Također ćemo promovirati video recenzije putem naših društvenih mreža kako bismo postigli širi doseg.

Naše video recenzije moći ćete ugrađivati na Vaše web stranice, što će potencijalnim kupcima dati bolji uvid u proizvod i veću šansu za prodaju istog.


4. Promocija Vašeg web shopa: Uz video recenzije, uključit ćemo i relevantne informacije o vašem web shopu, uključujući poveznice, popuste i posebne ponude, kako bismo potaknuli naše gledatelje na kupnju vaših proizvoda.


5. Praćenje rezultata: Redovito ćete imati uvid u izvještaje o broju pregleda, angažmanu publike i drugim relevantnim metrikama kako biste imali uvid u uspjeh suradnje.Cijena i uvjeti suradnje bit će prilagođeni Vašim potrebama i obujmu projekta. Spremni smo raspravljati o detaljima i pružiti Vam prilagođeni prijedlog u skladu s Vašim ciljevima i proračunom.


Radujemo se mogućnosti suradnje s Vašom tvrtkom kako bismo zajedno osigurali da Vaši proizvodi dobiju pravu pažnju i prepoznavanje na tržištu. Molim Vas da me kontaktirate kako bismo razgovarali o daljnjim koracima i detaljima suradnje.


S poštovanjem,


Moderatus tim

Trenutačno nema podataka za prikaz
Usluge koje bi vas mogle zanimati

Istražite druge usluge koje smo pažljivo odabrali samo za vas. Možda pronađete nešto što savršeno odgovara vašim potrebama i interesima.