Cijena 50.00 €

Nudim usluge testiranja mobilnih aplikacija - qa

tihana
tihana

4 dana vrijeme isporuke

Akcije

Kao stručnjak za testiranje mobilnih aplikacija, nudim uslugu temeljitog testiranja vaše mobilne aplikacije s ciljem osiguranja visoke kvalitete i pouzdanosti. Moje vještine u testiranju funkcionalnosti, performansi, sigurnosti i korisničkog iskustva pomoći će vam da osigurate da vaša mobilna aplikacija radi besprijekorno na različitim platformama i uređajima.


  • Opsežno testiranje funkcionalnosti: Provodit ću sveobuhvatno testiranje funkcionalnosti vaše mobilne aplikacije kako bih identificirao moguće probleme i nedostatke. Testirat ću sve značajke, obrasce unosa, interakcije s korisnikom i ostale ključne funkcionalnosti kako bih osigurao da sve radi ispravno i bez grešaka.
  • Performanse i stabilnost: Fokusirat ću se na testiranje performansi vaše mobilne aplikacije kako bih provjerio njezinu brzinu, odzivnost i stabilnost. Identificirat ću i riješiti potencijalne probleme koji mogu utjecati na performanse aplikacije kako bih osigurao da korisnici imaju pozitivno iskustvo.
  • Sigurnost i zaštita podataka: Važno je osigurati da vaša mobilna aplikacija pravilno štiti podatke korisnika. Provjerit ću sigurnosne aspekte aplikacije kako bih identificirao moguće ranjivosti i preporučio korake za poboljšanje sigurnosti podataka.
  • Korisničko iskustvo: Testirat ću korisničko iskustvo vaše mobilne aplikacije kako bih osigurao da je intuitivna, lako navigabilna i prilagođena ciljnoj publici. Identificirat ću mogućnosti poboljšanja korisničkog sučelja i predložiti optimizacije koje će poboljšati interakciju korisnika s aplikacijom.
  • Detaljni izvještaj o testiranju: Nakon završenog testiranja, pružit ću vam detaljni izvještaj koji će sadržavati rezultate testiranja, identificirane probleme, prijedloge za poboljšanje i moguće korake za rješavanje nedostataka. Izvještaj će vam pomoći u praćenju i rješavanju problema kako biste osigurali da vaša mobilna aplikacija pruža vrhunsko korisničko iskustvo.


Trenutačno nema podataka za prikaz
Usluge koje bi vas mogle zanimati

Istražite druge usluge koje smo pažljivo odabrali samo za vas. Možda pronađete nešto što savršeno odgovara vašim potrebama i interesima.