Cijena 50.00 €

Testirat ću vašu web stranicu

ana-qa
ana-qa

3 dana vrijeme isporuke

Akcije

Imam 3+ godine iskustva u QA. Pregledat ću i testirati vašu web stranicu ili aplikaciju na mobilnom i stolnom računalu, napisati detaljno i dobro organizirano izvješće o testiranju i isporučiti ga u Microsoft Excel listu/Word Doc sa snimkama zaslona/video zapisima.


Kao freelancer specijaliziran za testiranje web stranica, nudim uslugu temeljitog testiranja vaše web stranice. Moje vještine u testiranju funkcionalnosti, korisničkog iskustva i sigurnosti osigurat će da vaša web stranica radi besprijekorno i pruža pozitivno iskustvo korisnicima.


  • Temeljito testiranje: Provodit ću opsežno testiranje vaše web stranice kako bih identificirao potencijalne probleme i nedostatke. Testirat ću funkcionalnost, navigaciju, obrasce unosa, interakcije i druge ključne elemente kako bih osigurao da sve radi ispravno i bez grešaka.


  • Poboljšano korisničko iskustvo: Fokusirat ću se na korisničko iskustvo kako bih osigurao da vaša web stranica bude intuitivna, lako navigabilna i prilagođena ciljnoj publici. Identificirat ću mogućnosti poboljšanja korisničkog sučelja i predložiti optimizacije koje će unaprijediti interakciju korisnika s vašom web stranicom.


  • Sigurnost i zaštita podataka: Provjerit ću sigurnosne aspekte vaše web stranice kako bih identificirao moguće ranjivosti i preporučio korake za poboljšanje sigurnosti. Zaštita podataka korisnika je od iznimne važnosti, stoga ću obratiti pažnju na potencijalne rizike i pružiti preporuke za osiguranje integriteta i povjerljivosti podataka.


  • Detaljni izvještaj o testiranju: Nakon završenog testiranja, pružit ću vam detaljni izvještaj koji će sadržavati rezultate testiranja, identificirane probleme, prijedloge za poboljšanje i moguće korake za rješavanje nedostataka. Izvještaj će vam pomoći u praćenju i rješavanju problema kako biste osigurali da vaša web stranica pruža optimalno iskustvo korisnicima.


Usluge koje bi vas mogle zanimati

Istražite druge usluge koje smo pažljivo odabrali samo za vas. Možda pronađete nešto što savršeno odgovara vašim potrebama i interesima.